Η McDonald's™ στην Ελλάδα.

Η ιστορία της McDonald’s στην Ελλάδα ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 1991, με το πρώτο εστιατόριο στο Σύνταγμα. Το 1995 άνοιξε το πρώτο εστιατόριο Drive Thru στον Άλιμο, που αποτέλεσε επανάσταση για την αγορά της εστίασης. Η επέκταση στα νησιά ξεκίνησε το 1999 από τη Ρόδο και συνεχίστηκε με εποχιακά εστιατόρια σε τουριστικές περιοχές.

Το 2011, η αλυσίδα μπήκε στη νέα αναπτυξιακή της πορεία, όταν η Premier Capital plc, με έδρα τη Μάλτα, ανέλαβε το Developmental License της McDonald’s. Η Premier Capital Ελλάς είναι μέλος της Premier Capital plc που είναι ο Developmental Licencee της McDonald’s σε Ελλάδα, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα και Ρουμανία.

Δείτε περισσότερα στο www.premiercapital.com.mt

 

Η υπόσχεση του brand McDonald’s «να προσφέρουμε απολαυστικές στιγμές εύκολα για όλους» γίνεται πράξη μέσα στα εστιατόριά μας και στη συνολική εμπειρία που παρέχουμε στους επισκέπτες μας καθημερινά.

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε απολαυστικό φαγητό και αξία με καινοτόμες υπηρεσίες που συνθέτουν τη μοναδική εμπειρία McDonald’s, όπως τα μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (self-ordering kiosks), εξυπηρέτηση στο τραπέζι (table service), μοντέρνα menu boards, McDelivery, McDrive, και την εφαρμογή McDonald’s mobile app με μοναδικές προσφορές.

Facts

10,000,000+​

Ακριβώς! Η ποσότητα των burgers που σερβίρουμε μέσα σε έναν χρόνο. ​

330,000+​

Happy Meal™ κάθε χρόνο.​

10,000,000+​

Επισκέπτες κάθε χρόνο​

28

Εστιατόρια στην Ελλάδα​

19

Drive-Thru Εστιατόρια​

60

μέλη αποτελούν
την ομάδα
του κάθε εστιατορίου

28

Ο μέσος όρος ηλικίας
των μελών του προσωπικού