ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Προστασία της Ιδιωτικής σας Ζωής

Στην ομάδα της Premier Capital ΕΛΛΑΣ ΑΕ εκτιμούμε ιδιαίτερα την ιδιωτική μας ζωή. Κατά συνέπεια δεσμευόμαστε να προστατεύουμε και τα δικά σας δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (τις πληροφορίες εκείνες που μπορούν να οδηγήσουν στην ταυτοποίησή σας) σαν να επρόκειτο για τα δικά μας προσωπικά δεδομένα.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με το πώς προστατεύουμε την ιδιωτική σας ζωή, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ: [email protected].

Ένα από τα δικαιώματά σας σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και ειδικότερα τον ΓΚΠΔ (Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων) είναι ότι πρέπει να ενημερώνεστε κάθε φορά που κάποιος φορέας επεξεργάζεται (συλλέγει, χρησιμοποιεί ή αποθηκεύει) τα προσωπικά σας δεδομένα – ή όπως είναι αλλιώς γνωστά, τα προσωπικά σας στοιχεία. Έχετε επίσης το δικαίωμα να γνωρίζετε τις λεπτομέρειες και τον σκοπό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Η παρούσα Πολιτική (από κοινού με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας καθώς και κάθε άλλο σχετικό έγγραφο που αναφέρεται σε αυτήν) περιγράφει τις πρακτικές της εταιρείας μας στον τομέα των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας www.mcdonalds.gr (εφεξής η «ιστοσελίδα μας» ή η «ιστοσελίδα») καθώς και τον τρόπο με τον οποίον επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Ο υπεύθυνος επεξεργασίας, δηλαδή η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για θέματα που αφορούν την ιδιωτική σας ζωή, για όλες τις υπηρεσίες μας είναι η Premier Capital ΕΛΛΑΣ ΑΕ, η διεύθυνση της οποίας είναι Αλ. Παναγούλη 59, Αγία Παρασκευή 15343 Αθήνα – Ελλάδα.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η χρήση και η κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων που μας διαθέτετε θα γίνεται αποκλειστικά και μόνον με τον τρόπο που περιγράφεται στην παρούσα.

Παρέχοντας τις προσωπικές σας πληροφορίες σε εμάς, δηλώνετε ότι αποδέχεσθε την παρούσα Πολιτική και ότι συγκατατίθεσθε στην συλλογή και επεξεργασία και κοινοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τους όρους αυτής.

Το μεγαλύτερο μέρος των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε για σας μέσω της παρούσας ιστοσελίδας μας το παρέχετε εσείς εφόσον εσείς επιλέξετε να μας παρασχεθούν.

Προσωπικά δεδομένα τέτοιου είδους θα σας ζητηθούν όταν συμπληρώνετε ένα πεδίο (π.χ. για να υποβάλετε υποψηφιότητα για θέση εργασίας συμπληρώνοντας την αίτηση που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας ή οποιοδήποτε άλλο έντυπο που είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Εταιρείας). 

Εάν μας στείλετε ηλεκτρονικά μηνύματα, τότε τα προσωπικά δεδομένα που θα επεξεργαστούμε εξαρτώνται από το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού σας μηνύματος.

Οι πληροφορίες που συγκεντρώνουμε από εσάς περιλαμβάνουν συνήθως τα ακόλουθα στοιχεία:

1.Ονοματεπώνυμο

2.Στοιχεία επικοινωνίας

α. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

β. Διεύθυνση κατοικίας

γ. Αριθμός τηλεφώνου (σταθερού ή/και κινητού)

3.Ημερομηνία γέννησης

4.Τις απαντήσεις σας σε έρευνες και διαγωνισμούς που οργανώνουμε

5.Πληροφορίες για την συσκευή σας (τηλέφωνο ή φορητό υπολογιστή) που αφορούν το πως χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας

6.Σε περίπτωση που υποβάλλετε αίτηση υποψηφιότητας για εργασία θα σας ζητήσουμε και άλλες πληροφορίες (παρακαλούμε ανατρέξτε για περισσότερες πληροφορίες στην ξεχωριστή Δήλωση Ενημέρωσης των Υποψηφίων Εργαζομένων της Εταιρείας.

7.Λοιπές προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε οικειοθελώς κατά την αλληλεπίδραση ή/και επικοινωνία σας μαζί μας.

Ορισμένες ακόμα πληροφορίες διοχετεύονται σε εμάς κατά την πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα αυτή (π.χ. επισκέψεις που καταγράφονται μέσω των cookies). Για περισσότερες διευκρινήσεις, ανατρέξτε στο κεφάλαιο περί Cookies που ακολουθεί.

Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες για εσάς από άλλες εταιρείες ή οργανισμούς. Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες που είναι δημοσίως προσβάσιμες. Επί παραδείγματι, ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες για εσάς όταν αλληλεπιδράτε με  εμάς από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συμβουλευτείτε τα κεφάλαια που ακολουθούν για να κατανοήσετε πως και γιατί χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας με διάφορους τρόπους, όλα εξαρτώνται από το είδος των δεδομένων και τον σκοπό για τον οποίο τα συλλέγουμε.

Οι πίνακες που ακολουθούν αναλύουν το ζήτημα διεξοδικά και αναφέρονται στο τι κάνουμε και για ποιο λόγο το κάνουμε.

1. Το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Πως χρησιμοποιούμε
το Ονοματεπώνυμό σας
+ τα στοιχεία επικοινωνίας σας (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)
Για ποιο λόγο;
Αποστολή μηνυμάτων (μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)Για να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας σχετικά με τα ερωτήματα/απορίες/ζητήματα/παράπονα που μας έχετε θέσει υπόψη στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στην Εταιρεία.
Αποτροπή και ανίχνευση απάτηςΓια να αποτρέψουμε και να ανιχνεύσουμε απάτες εναντίον σας και εναντίον μας – λυπηρό αλλά εντελώς απαραίτητο.
Εμφάνιση διαφημίσεων κατά την περιήγηση στην ιστοσελίδα μαςΜε αυτό τον τρόπο μπορείτε να δείτε τα πλέον πρόσφατα προϊόντα και τις προσφορές μας
Ανίχνευση των προτιμήσεων σας και αυτών των υπόλοιπων πελατών μαςΓια να είμαστε βέβαιοι ότι σας προσφέρουμε αυτό που θέλετε και ότι είμαστε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές μας.
Στο πλαίσιο αξιολόγησης της αίτησης εργασίας που συμπληρώνετε στην ιστοσελίδα μας.Για να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας στο πλαίσιο αξιολόγησης της αίτησης εργασίας που μας υποβάλλετε.
  
  

2. Ημερομηνία γέννησής σας

Πως χρησιμοποιούμε την ημερομηνία γέννησής σας;Για ποιο λόγο;
Αποτροπή και ανίχνευση απάτηςΑποτροπή και ανίχνευση απάτης εναντίον σας ή εναντίον μας.
Στο πλαίσιο αξιολόγησης της αίτησης εργασίας που συμπληρώνετε στην ιστοσελίδα μας.Για να αξιολογήσουμε, λαμβάνοντας τα λοιπά στοιχεία που μας έχετε υποβάλει, την αίτηση εργασίας προς την εταιρεία μας.

 

 

3. Ιστορικό της επικοινωνίας σας με εμάς

Ποιες πληροφορίες μας έχετε δώσει, για παράδειγμα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω των εντύπων επικοινωνίας που έχετε συμπληρώσει.

Πως χρησιμοποιούμε το ιστορικό της επικοινωνίας σας με εμάς;Για ποιο λόγο;
Εκπαίδευση του προσωπικού μαςΓια να ενημερώνουμε την ομάδα μας ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πελάτη.
  

4. Πληροφορίες για την συσκευή σας (τηλέφωνο ή φορητό υπολογιστή) που αφορούν το πως χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας

Οι πληροφορίες που μας δίνετε όταν επισκέπτεστε (κατά την περιήγηση) την ιστοσελίδα μας ή χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μας, συμπεριλαμβανομένων της διεύθυνσης IP, του είδους συσκευής που διαθέτετε και, εφόσον θελήσετε να μας ενημερώσετε σχετικά, στοιχεία που αφορούν την τοποθεσία σας και το πως χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα και την εφαρμογή μας.

Πως χρησιμοποιούμε τα στοιχεία για το τηλέφωνο ή τον φορητό σας υπολογιστή καθώς και τις πληροφορίες σχετικά με το πως χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα και την εφαρμογή μαςΓια ποιο λόγο;
Βελτίωση της ιστοσελίδας μας και δημιουργία βασικών επιλογών για σας (π.χ. γλώσσα και νόμισμα)Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή αγοραστική εμπειρία
Προστασία της ιστοσελίδας μαςΓια να αποτρέψουμε και να ανιχνεύσουμε απάτες εναντίον σας ή εναντίον μας – αλλά και για να εκπληρώσουμε τις νομικές μας υποχρεώσεις που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων

5. Οι απαντήσεις σας σε έρευνες, διαγωνισμούς και προωθητικές ενέργειες

Πως χρησιμοποιούμε τις απαντήσεις σας σε έρευνες, διαγωνισμούς και προωθητικές ενέργειεςΓια ποιο λόγο;
Διεξαγωγή της έρευνας, του διαγωνισμού ή της προωθητικής ενέργειαςΕίναι απαραίτητο για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε την μεταξύ μας σύμβαση εφόσον δηλώσετε συμμετοχή.

• Δεν είστε υποχρεωμένοι να μας κοινοποιήσετε κανένα από τα προσωπικά δεδομένα που αναφέρονται πιο πάνω. Η μη κοινοποίηση ωστόσο ενέχει τον κίνδυνο να μην μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας ή κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σε αυτή και εμείς να μην είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τη βέλτιστη εμπειρία πελάτη.

• Τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε ανωνυμοποίηση και συσσωμάτωση (ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ταυτοποίησή σας). Κατόπιν χρησιμοποιούνται για διάφορους σκοπούς, όπως τον έλεγχο των συστημάτων μηχανοργάνωσης της εταιρείας μας, την έρευνα, την ανάλυση δεδομένων, τη βελτίωση της ιστοσελίδας και της εφαρμογής μας καθώς και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Τέλος, μοιραζόμαστε τα ανωνυμοποιημένα δεδομένα με τρίτα μέρη. Μην ανησυχείτε όμως, δεν μπορούν να σας ταυτοποιήσουν.

Η Νομική Βάση στην οποία εδράζεται η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

• Νομική βάση για ορισμένες από τις χρήσεις των προσωπικών σας δεδομένων (βλ. παραπάνω) παρέχουν κάποιοι από τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων, οι οποίοι μας επιτρέπουν να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά αυτά δεδομένα χωρίς την συναίνεσή σας.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η χρήση των πληροφοριών για την υλοποίηση των μεταξύ μας συμφωνηθέντων ή για να προχωρήσουμε σε ορισμένες ενέργειες μετά από αίτημά σας πριν υπάρξει μεταξύ μας συμφωνία, όπως να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας και να σας παρέχουμε υπηρεσίες υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελάτη.

Το ίδιο ισχύει και για περιπτώσεις (όπως αυτές που περιγράφονται παρακάτω), όπου έχουμε έννομο συμφέρον να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας, υπό την προϋπόθεση της διαφύλαξης των δικαιωμάτων και των συμφερόντων σας, και ειδικότερα:

(i) Για να βεβαιωθούμε ότι ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στην ιστοσελίδα ή στους όρους της παρούσας Πολιτικής Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής.
(ii) Για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματική οργάνωση των βάσεων δεδομένων μας αλλά και την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι πελάτες μας προβαίνουν σε αγορές.
(iii) Για να διεξάγουμε έρευνες και να αναλύουμε τα δεδομένα σας (συμπεριλαμβανομένων και των πληροφοριών που αφορούν στις αγορές σας), καθώς αυτό συμβάλλει στην καλύτερη κατανόηση των πελατών μας, του προφίλ τους και του τρόπου με τον οποίο αλληλεπιδρούν με την εταιρεία μας.
(iv) Για να βελτιώσουμε και να εγγυηθούμε την ασφάλεια της ιστοσελίδας μας (π.χ. για στατιστικές έρευνες, ανάλυση και ανίχνευση/αποκατάσταση βλαβών).

Χρονική διάρκεια διατήρησης των προσωπικών δεδομένων

• Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν διατηρούνται περισσότερο από όσο κρίνεται απαραίτητο να διατηρηθούν, δεδομένου του σκοπού ή των σκοπών (ή συμβατών σκοπών) για τους οποίους αρχικά συλλέξαμε τα δεδομένα αυτά.

• Κάποια από τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να διατηρηθούν και σε περίπτωση που απαιτείται για να εκπληρώσουμε νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις, για την επίλυση διαφορών, την αποτροπή της απάτης και της κατάχρησης καθώς και την επιβολή των όρων και των προϋποθέσεων που έχουμε θέσει.

• Ενδεικτικά:

– Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα ενόσω ο λογαριασμός παραμένει ενεργός (εφόσον έχετε λογαριασμό), ή μέχρι να μας ζητήσετε να πάψουμε να επικοινωνούμε μαζί σας με εξαίρεση την περίπτωση που οφείλουμε να τα διατηρήσουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

– Ενδέχεται να διατηρήσουμε ορισμένες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προκειμένου να εκπληρώσουμε νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις ή να επιλύσουμε μια νομική διαφορά.

– Τέλος, ενδέχεται να διατηρήσουμε διάφορα είδη προσωπικών δεδομένων για διαφορετικό χρονικό διάστημα, εάν το απαιτεί η νομοθεσία (για παράδειγμα, να διατηρήσουμε προσωπικά δεδομένα που αφορούν σε αγορές για περίπου 10 έτη λόγω απαίτησης που συνδέεται με την υποχρέωση παροχής στοιχείων σχετικών με τη φορολογία και τον ΦΠΑ).

• Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τις περιόδους διατήρησης ή τα κριτήρια με βάση τα οποία καθορίζεται η διάρκεια διατήρησης από την εταιρεία μας, επικοινωνήστε μαζί μας στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Εάν είστε κάτω των 16 ετών, θα πρέπει να εξασφαλίσετε την άδεια του γονέα / κηδεμόνα σας πριν μας δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία. 

Θα χρειαστεί, σε αυτή την περίπτωση, να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα του γονέα ή του κηδεμόνα σας, ενώ ενδέχεται να σας ζητήσουμε και κάποια τεκμηρίωση που αποδεικνύει ότι, πράγματι, ο υπεύθυνος για την γονική μέριμνα έχει δώσει την συγκατάθεσή του.

Δεν εμπορευόμαστε και δεν πρόκειται να εμπορευτούμε σε καμία περίπτωση οποιοδήποτε από τα προσωπικά σας δεδομένα διαθέτοντάς τα σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα δεδομένα αυτά περιλαμβάνουν το όνομα, την διεύθυνση κατοικίας σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Η εμπορία των στοιχείων αυτών είναι εκτός του αντικειμένου μας. Η εμπιστοσύνη σας έχει μεγάλη σημασία για μας.

• Παρά ταύτα, μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με τις ακόλουθες κατηγορίες εταιρειών, καθώς διαφορετικά δεν μπορούμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας όπως αυτές περιγράφονται στην παρούσα δήλωση. Ειδικότερα:

i. Με εταιρείες του ομίλου εταιρειών στον οποίο ανήκει η Premier Capital ΕΛΛΑΣ ΑΕ. Αυτό συμβαίνει γιατί ορισμένες φορές για κάθε δραστηριότητα (και ειδικά για τις δραστηριότητες εκείνες για τις οποίες απαιτείται άδεια) είναι υπεύθυνος διαφορετικός τομέας του ομίλου μας. Στις εταιρείες αυτές περιλαμβάνονται οι συγγενείς με την Premier Capital ΕΛΛΑΣ ΑΕ οντότητες καθώς και τα μέλη του ομίλου Hili Ventures. Οι συγγενείς οντότητες και οι θυγατρικές μας χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που συγκεντρώνουμε, προκειμένου να συμβάλλουν στην βελτίωση του περιεχομένου και της λειτουργικότητας των ιστοσελίδων μας. Με αυτό τον τρόπο κατανοούμε καλύτερα τους πελάτες και τις αγορές μας και βελτιώνουμε τόσο τα προϊόντα, όσο και τις υπηρεσίες μας. Τα μέλη του ομίλου αλλάζουν κατά καιρούς.

ii. Με επαγγελματίες παρόχους υπηρεσιών, όπως εταιρείες marketing, οι συνεργάτες μας στον χώρο της διαφήμισης και οι πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων που μας προσφέρουν την δυνατότητα να λειτουργούμε ως επιχείρηση.  

iii. Με άλλες εταιρείες που ενδεχομένως να εγκρίνετε, όπως δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης (εφόσον αποφασίσετε να συνδέσετε τους λογαριασμούς σε αυτά με την εταιρεία μας) αλλά και παρόχους υπηρεσιών πληρωμής.

• Στο πλαίσιο των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και σε άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα με τα οποία συνεργαζόμαστε ή ενδέχεται να συνεργαστούμε άμεσα ή έμμεσα για τους σκοπούς διαχείρισης της ιστοσελίδας μας.

• Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν αποκαλύπτουμε προσωπικά δεδομένα χωρίς προηγούμενη συναίνεση. Υπάρχουν, ωστόσο, περιπτώσεις, στις οποίες υποχρεούμαστε να το πράξουμε, όπως για παράδειγμα κατόπιν δικαστικής εντολής, για να συμμορφωθούμε με τις απαιτήσεις τις νομοθεσίας και να εκπληρώσουμε νομικά αιτήματα, να διασφαλιστεί η ορθή απονομή της δικαιοσύνης, να προστατεύσουμε τα ζωτικά σας συμφέροντα, να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας, να διαφυλάξουμε την ακεραιότητα συναφών ιστοσελίδων που διαχειριζόμαστε οι ίδιοι ή αντίστοιχοι φορείς ή θυγατρικές, σε περίπτωση πώλησης, συγχώνευσης, αναδιάρθρωσης, λύσης ή παρόμοιου γεγονότος στο οποίο εμπλεκόμεθα εμείς ή/και οι θυγατρικές και συγγενείς προς εμάς οντότητες.

• Σε περίπτωση κοινής χρήσης δεδομένων, αυτή πραγματοποιείται με την προϋπόθεση ότι οι φορείς στους οποίους κοινοποιούνται τα δεδομένα θα τα χρησιμοποιήσουν μόνον για τους σκοπούς για τους οποίους αρχικά αυτά συγκεντρώθηκαν, καθώς – επαναλαμβάνουμε, δεν επιθυμούμε σε καμία περίπτωση να εκτεθείτε σε άσχημες εκπλήξεις.  Απαγορεύουμε στα τρίτα πρόσωπα στα οποία κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα να κάνουν χρήση των εν λόγω πληροφοριών ή να τις κοινοποιήσουν για οιονδήποτε άλλον σκοπό εκτός από την παροχή υπηρεσιών για λογαριασμό μας. 

• Ενδέχεται εξάλλου να προμηθεύσουμε σε τρίτα μέρη συγκεντρωτικές, ανωνυμοποιημένες πληροφορίες και στοιχεία ανάλυσης για τους πελάτες μας. Πριν το κάνουμε, ωστόσο, φροντίζουμε να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα αυτά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σας ταυτοποιήσουν. Οι ανώνυμες πληροφορίες είναι ανώνυμες.

• Σε περίπτωση που υποχρεωθούμε να κοινοποιήσουμε δεδομένα σε φορείς εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) θα φροντίσουμε να το πράξουμε με τρόπο που να συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του κανονισμού περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (ΓΚΠΔ). Ανεξαρτήτως του σε ποια χώρα κοινοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα, θα κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου υφίσταται αυστηρή ανάγκη πρόσβασης των δεδομένων (need to know) και πάντα σύμφωνα με τους κατάλληλους μηχανισμούς προστασίας (όπως για παράδειγμα σύμφωνα με τις Τυποποιημένες Ρήτρες Προστασίας, EU Standard Contractual Clauses). Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε ένα αντίγραφο των παραπάνω επικοινωνώντας μαζί μας στην διεύθυνση [email protected].

Τι είναι τα cookies;

Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου (συνήθως αριθμοί και γράμματα) που καταφορτώνεται στον «τερματικό εξοπλισμό» (για παράδειγμα στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας), όταν εσείς (ή άλλος) επισκέπτεστε μιαν ιστοσελίδα από την συσκευή αυτή. Τα Cookies κατόπιν διαβιβάζονται, σε κάθε επόμενη επίσκεψή σας, στην ιστοσελίδα που τα παρήγαγε  και είναι χρήσιμα γιατί της επιτρέπουν να αναγνωρίζει την συσκευή του χρήστη και να αποθηκεύει ορισμένες πληροφορίες για τις προτιμήσεις ή προηγούμενες ενέργειές σας.

Ορισμένα cookies είναι απαραίτητα, αφού χωρίς αυτά δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση μιας πληροφορίας μέσω ενός δικτύου ηλεκτρονικών πληροφοριών. Σε άλλες περιπτώσεις τα cookies είναι απαραίτητα για τη παροχή υπηρεσίας μέσω διαδικτύου.

Ορισμένα cookies είναι επιθυμητά για να βελτιώσουν την εμπειρία πλοήγησης. Σε αυτή την περίπτωση ζητούμε την άδειά σας πριν τα χρησιμοποιήσουμε.

Ποια cookies χρησιμοποιούμε;

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τα ακόλουθα cookies:

ΤύποςΣκοπόςΕπωνυμία του CookieΑποστολέας
ΛειτουργικόΤα cookies του Facebook χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την χρηστικότητα της ιστοσελίδαςsb
reg_fb_gate
fr
datr
.facebook.com
Συγκέντρωση στοιχείων ανάλυσηςΤα cookies αυτού του τύπου χρησιμοποιούνται για να κατανοηθούν, να βελτιωθούν και να διερευνηθούν οι επισκέψεις των χρηστών στην ιστοσελίδα www.mcdonalds.gr και οι ανάγκες τους με στόχο την βελτίωση της εμπειρίας χρήστη που αποκομίζουν από την ιστοσελίδα μας. Ενδέχεται, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσουμε cookies για να συγκεντρώσουμε πληροφορίες όσον αφορά τις σελίδες που επισκέπτεται ο χρήστης πριν υποβάλει αίτημα μέσω του εντύπου επικοινωνίας. Τα εν λόγω στοιχεία ανάλυσης δεν κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη._ga
_gat
_gid

.mcdonalds.gr Google Analytics

Χρησιμοποιούμε την Google Analytics για να μετρήσουμε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας.  Η Google εφαρμόζει δική της πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Μάθετε περισσότερα σχετικά στην ακόλουθη διεύθυνση: εδώ .  Εάν επιθυμείτε να σταματήσει η Google Analytics να σας παρακολουθεί, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Google Analytics opt-out page.

Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας που αφορούν τα cookies;

Ενδέχεται ορισμένοι χρήστες να μην συμφωνούν με την αποθήκευση των πληροφοριών που συλλέγονται από τα cookies στον υπολογιστή τους. Κάθε φυλλομετρητής ιστοσελίδων (web browser) παρέχει σαφείς οδηγίες περί πολιτικής χρήσης των cookies. 

Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε cookies, μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του web browser σας έτσι ώστε να προειδοποιείστε όταν αποστέλλονται cookies, να απενεργοποιείτε όλα ή μερικά από τα cookies που χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα ή και να διαγράφετε cookies που έχουν ήδη εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας.

Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies, όπως για παράδειγμα ποια cookies έχουν εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας και πώς να τα διαχειριστείτε και να τα διαγράψετε, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.aboutcookies.org ή www.allaboutcookies.org.

Άλλα είδη παθητικής ενημέρωσης που συλλέγουμε

Εκτός των πληροφοριών που μας παρέχετε κατά την χρήση της ιστοσελίδας μας, συλλέγουμε και άλλες πληροφορίες από εσάς με παθητικό τρόπο (χωρίς να τις δίνετε εκούσια) όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Για να συλλέξουμε αυτού του είδους την παθητική ενημέρωση χρησιμοποιούμε μια σειρά τεχνολογιών και μεθόδων συλλογής δεδομένων πλοήγησης. Τα δεδομένα αυτά μας χρειάζονται για διάφορους λόγους, όπως για να παρακολουθούμε τον αριθμό των επισκεπτών που επισκέπτονται τον διαδικτυακό μας τόπο, την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψής τους, την διάρκεια της παραμονής τους και τις σελίδες που βλέπουν. Η παθητική ενημέρωση εξάλλου μας βοηθά να γνωρίζουμε ποιο λογισμικό πλοήγησης χρησιμοποιούν οι επισκέπτες μας, καθώς και την διεύθυνση από την οποία «μπήκαν» στην ιστοσελίδα μας – όπως παραδείγματος χάριν το εάν συνδέθηκαν κάνοντας κλικ σε ένα από τα διαφημιστικά μας μπάνερ. Μέσω της τεχνολογίας αυτής δεν μπορεί να αναγνωριστεί η ταυτότητά σας.

Η παθητική ενημέρωση χρησιμοποιείται συνδυαστικά με άλλου είδους δεδομένα, για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να την προσαρμόσουμε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και να αναλύσουμε τα στατιστικά στοιχεία και τις τάσεις των επισκεπτών μας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν τους διαδικτυακούς τόπους που διαχειριζόμαστε οι ίδιοι, οι συγγενείς μας οντότητες ή οι θυγατρικές μας εταιρείες. Από κοινού με τις συγγενείς μας οντότητες και τις θυγατρικές μας χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές και τις μοιραζόμαστε με τρίτα μέρη, με σκοπό να βελτιώσουμε το περιεχόμενο, τη λειτουργικότητα και την διαχείριση των ιστοσελίδων μας, να κατανοήσουμε καλύτερα τους πελάτες και τις αγορές μας και να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. 

Σας διαβεβαιώνουμε ότι, εάν δεν έχετε συναινέσει σε αυτό, οι παθητικές πληροφορίες που μας παρέχετε δεν θα συνδυαστούν με πληροφορίες ταυτοποίησης που συλλέγουμε σε άλλα σημεία της ιστοσελίδας μας ή αντίστοιχων ιστοσελίδων που διαχειρίζονται συγγενείς οντότητες ή θυγατρικές μας.

Η ιστοσελίδα μας περιλαμβάνει έναν τομέα, τον οποίον μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ζητούντες εργασία για να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους και τα στοιχεία τους κάθε φορά που ανακοινώνουμε προσλήψεις.

Η εταιρεία μας είναι υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων που μας παρέχετε στη διάρκεια αυτής της διαδικασίας με εξαίρεση ρητή σχετική αναφορά. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των υποψηφίων εργαζομένων της Εταιρείας παρακαλούμε ανατρέξτε στην αναλυτική Δήλωση Ενημέρωσης

Απολαμβάνετε μια σειρά δικαιωμάτων που συνδέονται με τα προσωπικά σας δεδομένα. Ειδικότερα:

(i) Το δικαίωμα να ενημερώνεστε για τον τρόπο που χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας στοιχεία,

Οφείλουμε να σας ενημερώνουμε με σαφήνεια όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.  Αυτός είναι και ο σκοπός της παρούσας Πολιτικής Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής την οποία προσπαθούμε να διατηρήσουμε όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένη.

(ii) Το δικαίωμα πρόσβασης στις προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε και σας αφορούν,

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για σας, επικοινωνήστε με την ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή τηλεφωνήστε στο: +30 210 6873100.

Για να επεξεργαστούμε το αίτημά σας θα σας ζητήσουμε αποδεικτικό ταυτότητας ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας στοιχεία στο σωστό άτομο.

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε το αίτημά σας να ικανοποιηθεί εντός ενός (1) μηνός, ή σε περίπτωση πολύπλοκων αιτημάτων, εντός δύο (2) μηνών.  Μπορούμε να σας χορηγήσουμε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων σε ηλεκτρονική μορφή.

Εάν, ωστόσο, θεωρήσουμε ότι η συχνότητα των αιτημάτων σας για χορήγηση αντιγράφου προσωπικών δεδομένων δεν είναι εύλογη, ενδέχεται να αρνηθούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας.  Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον διαφωνείτε, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

(iii) Το δικαίωμα να ζητήσετε την διόρθωση ανακριβών προσωπικών πληροφοριών που διατηρούμε και σας αφορούν,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα κάθε συνεισφορά εκ μέρους μας που συμβάλει στην ακρίβεια και ενημέρωση των αρχείων μας.

Εάν πιστεύετε ότι οι πληροφορίες που έχουμε για σας είναι ανακριβείς ή ανεπαρκείς, παρακαλούμε ζητήστε μας να τις διορθώσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας σε αυτή την διεύθυνση: [email protected].

(iv) Το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, να σταματήσουμε να τα συλλέγουμε ή να τα επεξεργαζόμαστε,

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Το δικαίωμα αυτό δεν είναι ωστόσο απόλυτο.

Παρά την υποβολή αιτήματος διαγραφής εκ μέρους σας, ίσως δικαιούμαστε να διατηρούμε προσωπικά δεδομένα, τα οποία πρέπει να διαθέτουμε, για παράδειγμα α) για να συμμορφωθούμε με τις προσταγές του νόμου (διατήρηση προσωπικών δεδομένων για λόγους υποβολής δηλώσεων ΦΠΑ), και β) σε περίπτωση δικαστικών αξιώσεων εναντίον μας για λόγους υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας.

Εάν μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα θα υποθέσουμε ότι δεν θέλετε να σας ξαναενοχλήσουμε.  Για να είμαστε, συνεπώς, σίγουροι ότι δεν θα σας στείλουμε στο μέλλον ενημερώσεις για ειδικές προσφορές (εάν για παράδειγμα έχουμε αγοράσει τα προσωπικά σας δεδομένα από τρίτο μέρος), θα διατηρήσουμε ένα μέρος αυτών που μας είναι απαραίτητο για να αναστείλουμε κάθε επαφή μαζί σας.

Πέραν της περίπτωσης αυτής, η συμμόρφωση με το αίτημά σας είναι γενική και άμεση.  Θα καταβάλλουμε δε κάθε δυνατή προσπάθεια να ενημερώσουμε τρίτα μέρη με τα οποία μοιραστήκαμε τα προσωπικά σας στοιχεία σχετικά με το αίτημά σας ώστε να συμμορφωθούν και εκείνα με αυτό.

(v) Το δικαίωμα να μην λαμβάνετε μηνύματα άμεσης πώλησης (direct marketing),  

(vi) Το δικαίωμα να αρνηθείτε συγκεκριμένους τρόπους επεξεργασίας εφόσον αντίκεινται στα έννομα συμφέροντά σας,
Δικαιούστε να εγείρετε ένσταση έναντι της χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία μας, ακόμα και εφόσον πρόκειται για τα έννομα συμφέροντά μας αλλά και όταν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την κατάρτιση του προφίλ σας με χρήση αυτοματοποιημένων μέσων.

(vii) Το δικαίωμα να ζητήσετε ανθρώπινη παρέμβαση σε περίπτωση που για την λήψη αποφάσεων που έχουν νομικές ή παραπλήσιες επιπτώσεις για σας χρησιμοποιούνται αυτοματοποιημένα μέσα επεξεργασίας χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση,

(viii) Το δικαίωμα να αποσύρετε, ανά πάσα στιγμή, την συναίνεσή σας για κάθε επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για την οποία απαιτείται συναίνεση,

(ix) Το δικαίωμα να ζητήσετε μεταβίβαση ή μεταφορά στοιχείων από τα προσωπικά σας δεδομένα σε εσάς ή σε άλλους παρόχους υπηρεσιών,

Έχετε δικαίωμα να μεταφέρετε, να αντιγράψετε ή να μεταβιβάσετε τα προσωπικά σας δεδομένα από έναν φορέα (εταιρεία ή άλλη οντότητα) σε άλλον.  Εάν επιθυμείτε κάτι τέτοιο, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Σε περίπτωση που μας ζητήσετε να προβούμε σε μεταφορά δεδομένων, θα σας χορηγήσουμε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και μηχανικώς αναγνώσιμη μορφή (π.χ. σε μορφή αρχείου CSV).  Μπορούμε να χορηγήσουμε τα προσωπικά δεδομένα απευθείας σε εσάς ή, εφόσον το επιθυμείτε, σε κάποιον άλλον φορέα.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουμε συστήματα επεξεργασίας, τα οποία να είναι συμβατά με άλλους φορείς. Ενδέχεται συνεπώς ο παραλήπτης φορέας να μην δύναται να χρησιμοποιήσει αυτόματα τα προσωπικά στοιχεία που θα του παρέχουμε.

Όταν υποβάλλετε αίτηση μεταφοράς δεδομένων, καλό είναι για να μας βοηθήσετε να διευκρινίζετε ακριβώς ποια δεδομένα επιθυμείτε να μεταφέρουμε.

(x) Το δικαίωμα να προσφύγετε στην αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, έχετε ένσταση ή απλώς απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας σε αυτή την διεύθυνση: [email protected].

Παρακαλούμε λάβετε υπ΄όψιν σας ότι τα δικαιώματά σας υπόκεινται σε περιορισμούς. Μπορούμε για παράδειγμα, εάν μας ζητήσετε να σας χορηγήσουμε πληροφορίες, να σας δώσουμε μόνο πληροφορίες που σας αφορούν και όχι πληροφορίες που αφορούν άλλα άτομα.  Σε περίπτωση παραλαβής ενός αιτήματος, ενδέχεται να σας ζητήσουμε στοιχεία ταυτοποίησης καθώς και την απαραίτητη σχετική τεκμηρίωση (δεν θέλουμε για κανέναν λόγο να αποκαλύψουμε πληροφορίες σε λάθος άτομα).

Αιτήματα προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά, ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, ενδέχεται να μην απαντηθούν από εμάς ή να εξυπηρετηθούν με την καταβολή εύλογου τέλους.

Επίσης, εάν ένα τέτοιο αίτημά σας ως έχει ως αποτέλεσμα την αθέτηση των υποχρεώσεών μας που πηγάζουν από τον νόμο, από εσωτερικούς κανονισμούς ή κώδικες ορθής πρακτικής μας ή σε περίπτωση που η διάθεση των πληροφοριών θα είχε ως αποτέλεσμα την αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων άλλου ατόμου, ενδεχομένως να μην μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας αλλά σε κάθε περίπτωση θα μπορείτε να ζητήσετε τον περιορισμό της χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων για περαιτέρω επεξεργασία.

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι ζήτημα ύψιστης σημασίας για την εταιρεία μας. 

Εφόσον το καλούν οι περιστάσεις, η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί το HTTPS για να εγγυηθεί την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.  Παρόλα αυτά, κάθε διαδικασία μεταβίβασης δεδομένων μέσω διαδικτύου ενέχει ένα ελάχιστο ποσοστό κινδύνου.

Όταν εγγράφεστε ως χρήστης τμημάτων ιστοσελίδων σας ζητούν συνήθως να συμπληρώσετε ένα έντυπο εγγραφής.  Η διαδικασία εγγραφής περιλαμβάνει δημιουργία ονόματος χρήστη, συνθηματικού και / ή άλλες πληροφορίες ταυτοποίησης.  Τα στοιχεία αυτά είναι εμπιστευτικά και δεν πρέπει να τα αποκαλύπτετε ή να τα μοιράζεστε με άλλα άτομα. 

Εάν αποκαλύψετε προσωπικά σας στοιχεία ή μέρος αυτών είστε αποκλειστικά υπεύθυνος/η για κάθε δραστηριότητα που συνδέεται με την χρήση τους. 

Κάθε φορά, συνεπώς, που δημιουργείτε ένα συνθηματικό για την προστασία του λογαριασμού σας, φροντίστε να είναι ισχυρό, με άλλα λόγια να είναι μεγάλο και να περιλαμβάνει μίγμα γραμμάτων και αριθμών αλλά και πεζούς και κεφαλαίους χαρακτήρες. 

Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να διατηρήσουμε τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε ασφαλείς.  Δεν μπορούμε ωστόσο να εγγυηθούμε ή να βεβαιώσουμε την ασφάλεια των πληροφοριών που μας αποστέλλετε.

Μεταξύ των μέτρων που εφαρμόζονται για να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών που διαβιβάζονται μέσω της ιστοσελίδας μας ή αποθηκεύονται στα συστήματά μας είναι και τα ακόλουθα:

1. Χρήση ασφαλών διακομιστών (secure servers),
2. Χρήση τείχους προστασίας (firewalls),
3. Χρήση κρυπτογράφησης,
4. Φυσικοί έλεγχοι πρόσβασης στα κέντρα δεδομένων της εταιρείας μας,
5. Έλεγχοι πρόσβασης σε πληροφορίες,
6. Χρήση εφεδρικών συστημάτων, 

Σας παρακαλούμε, ωστόσο, να κατανοήσετε ότι δεν υπάρχει τέλειο σύστημα, το οποίο να παρέχει πλήρη εγγύηση προστασίας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή κλοπή.

Η ιστοσελίδα μας βρίσκεται υπό συνεχή αναθεώρηση: σε τακτά χρονικά διαστήματα προσθέτουμε νέες λειτουργίες, ανανεώνουμε τα χαρακτηριστικά μας και βελτιώνουμε τις διεπαφές μας. Αυτό σημαίνει ότι περιοδικά ενδέχεται να απαιτείται τροποποίηση της πολιτικής προστασίας της ιδιωτικής ζωής που εφαρμόζει η εταιρεία μας. 

Σας παρακαλούμε συνεπώς να ενημερώνεστε τακτικά για τυχόν αλλαγές στην πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής της εταιρείας μας.

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να παρέχει συνδέσμους σε ιστοτόπους που διαχειριζόμαστε εμείς ή τρίτοι.  Η παρούσα Πολιτική δεν καλύπτει τους συνδέσμους που παρέχει η ιστοσελίδα μας για σύνδεση με άλλες ιστοσελίδες, οι οποίες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την συλλογή και χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών από τις ιστοσελίδες αυτές που τις διαχειρίζονται τρίτα μέρη. 

 

Εάν επισκεφτείτε έναν από τους εν λόγω συνδεδεμένους ιστοτόπους, θα πρέπει να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου του ιστοτόπου, τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και τις λοιπές πολιτικές τους. Δεν ευθυνόμαστε για τις πολιτικές και τις πρακτικές τρίτων. Οι εν λόγω οργανισμοί χειρίζονται τις πληροφορίες που τους παρέχετε σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου τους, τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και λοιπές πολιτικές τους.

Ενδέχεται επίσης οι πάροχοι άλλων εφαρμογών, εργαλείων, γραφικών στοιχείων (widgets) και προσθηκών που διαθέτουμε στην Ιστοσελίδα μας, όπως τα πλήκτρα «Like» του Facebook, να χρησιμοποιούν επίσης αυτοματοποιημένες μεθόδους για την συλλογή πληροφοριών και τον τρόπο χρήσης των εν λόγω λειτουργιών. Οι εν λόγω οργανισμοί ενδέχεται να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες σας σύμφωνα με τις δικές τους πολιτικές.

Σας προτρέπουμε, συνεπώς, να διαβάζετε τις δηλώσεις ιδιωτικού απορρήτου των ιστοσελίδων που επισκέπτεστε.

Εκτιμούμε ιδιαιτέρως κάθε πρόταση και, ιδιαίτερα, κάθε σύσταση που αφορά στην βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικές με την παρούσα Πολιτική ή επιθυμείτε να εγείρετε ενστάσεις που αφορούν τον χειρισμό των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία μας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO), στον οποίον έχει ανατεθεί η επίβλεψη της συμμόρφωσης της εταιρείας με την νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων:

Premier Capital ΕΛΛΑΣ ΑΕ

[email protected]

Premier Capital ΕΛΛΑΣ ΑΕ
Αλ. Παναγούλη 59,
Αγία Παρασκευή 15343
Αθήνα – Ελλάδα