ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Όσα θέλετε να γνωρίζετε σχετικά με το φαγητό μας​

Στα McDonald’s™, όλοι εσείς, οι πελάτες μας, είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας και είμαστε υπερήφανοι που βασίζουμε τις αποφάσεις μας στις δικές σας επιθυμίες. 

Εάν δεν υπήρχατε εσείς, δεν θα υπήρχαμε ούτε κι εμείς! Γι’αυτό προσπαθούμε να γίνουμε όπως μας θέλετε: Το δικό σας McDonald’s™!

Το McDonald’s™ που συνεχώς βελτιώνει τις διαδικασίες για να σας προσφέρει ποιοτικά προϊόντα, με τα καλύτερα συστατικά.

Το McDonald’s™ που καταλαβαίνει απόλυτα τι είναι καλό για εσάς και την οικογένειά σας.

Γι’ αυτό λοιπόν πιστεύουμε ότι “με απλά συστατικά φτιάχνουμε τα καλύτερα προϊόντα”.

ΖΟΥΜΕΡΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΑΠΟ 100% ΒΟΔΙΝΟ ΚΡΕΑΣ​

Το κρέας που χρησιμοποιούμε για τα μπιφτέκια μας είναι 100% βοδινό, χωρίς πρόσθετα, συντηρητικά ή χρωστικές ουσίες και προέρχεται από εγκεκριμένους και αξιόπιστους προμηθευτές, οι οποίοι ελέγχονται συστηματικά από τη McDonald's™. Ψήνουμε τα μπιφτέκια μας σε grill δύο πλακών για να προσφέρουμε ομοιόμορφο ψήσιμο, αλλά και να προσφέρουμε ζουμερό μπιφτέκι σε όλους τους πελάτες μας.

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ

Τα ψωμάκια μας παράγονται σε ξεχωριστή γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο του προμηθευτή μας, δεν περιέχουν συντηρητικά και οι διαδικασίες που ακολουθούνται δίνουν στο ψωμάκι τη φυσική και ξεχωριστή του γεύση.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ: ΤΗΓΑΝΗΤΟ Ή ΨΗΤΟ;​

Κάθε κομμάτι κοτόπουλο που φτάνει στα εστιατόριά μας είναι προψημένο και άμεσα κατεψυγμένο, αποκλείοντας την παρουσία παθογόνων οργανισμών, ενώ τηγανίζεται σε 100% φυτικό λάδι ή ψήνεται στο grill. ​

ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ​

Χρυσαφένιες, τραγανές, ζεστές και αφράτες! Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των διάσημων πατατών McDonald's™! Προτεραιότητά μας είναι να διατηρούμε σε υψηλά επίπεδα την ποιότητά τους, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ποικιλίες, ενώ τις σερβίρουμε μόνο με λίγο αλάτι και χωρίς ίχνος συντηρητικών και προσθέτων.

ΔΡΟΣΕΡΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ​

Το φρέσκο κρεμμύδι, τα λαχανικά και οι ντομάτες ελέγχονται διεξοδικά και επιλέγονται μόνο τα καλύτερα. Στη συνέχεια, καθαρίζονται, πλένονται σχολαστικά, απολυμαίνονται και τεμαχίζονται, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της McDonald's™.

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΦΕ​​

Το μυστικό της παραγωγής μίας τέλειας κούπας καφέ κρύβεται φυσικά στην ποιότητά του. Γι' αυτό και επιλέγουμε μόνο εκλεκτά χαρμάνια προερχόμενα από τις οικολογικά βιώσιμες και πιστοποιημένες φάρμες Rainforest Alliance. Οι κόκκοι καβουρδίζονται αργά, αναδεικνύοντας τις αρωματικές νότες του χαρμανιού και εξασφαλίζοντας έτσι πλούσια γεύση και άρωμα στο τελικό αποτέλεσμα.

Έχεις κάποια ερώτηση; Επικοινώνησε μαζί μας!

Αποχωρείς από την ιστοσελίδα ΜcDonalds.gr

Για να παραγγείλετε πατήστε
«Συνέχεια στο efood» ή «Συνέχεια στη Wolt».

Αποχωρείς από το ΜcDonalds.gr για να μεταβείς προς άλλο δικτυακό τόπο, οι οποίος βρίσκεται υπό την ευθύνη τρίτων. Παρακαλούμε ενημερώσου προηγουμένως σχετικά με την Πολιτική Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής, την Πολιτική Προσβασιμότητας καθώς και τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας του εκάστοτε τρίτου.