ΜΕ ΤΗ McDONALD’S™ ΜΠΟΡΕΙΣ:

ΜΕ ΤΗ McDONALD’S™ ΜΠΟΡΕΙΣ:

Να αποκτήσεις ή να βελτιώσεις μία μεγάλη γκάμα δεξιοτήτων και ικανοτήτων

Η McDonald’s™ δεσμεύεται απέναντι στους ανθρώπους της, εκπαιδεύοντάς τους αποτελεσματικά και δημιουργώντας ένα εργασιακό περιβάλλον για μακροχρόνια σταδιοδρομία.

Ανέκαθεν η εκπαίδευση ήταν σημαντική στη McDonald’s™. Όπως είπε και ο ιδρυτής μας Ray Kroc, σχετικά με το όραμά του να διατηρήσει έναν δυνατό και διαρκώς αναπτυσσόμενο οργανισμό,

Γι’ αυτό το λόγο, η McDonald’s™ έχει δημιουργήσει συγκεκριμένα Προγράμματα Εκπαίδευσης, τόσο για το προσωπικό όσο και για τους Προϊσταμένους, σχεδιασμένα ώστε να δίνουν τη δυνατότητα στους εργαζομένους να εκπαιδεύονται τόσο σε θεωρητικό (off the floor), όσο και σε πρακτικό επίπεδο (on the floor).

Να έχεις την ευελιξία που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σου

Στη McDonald’s™ έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε:

Eυέλικτα
Ωράρια
Πιστοποιημένη
Εκπαίδευση
Εξαιρετικές Προοπτικές Σταδιοδρομίας
Ένα ευρύ φάσμα άλλων ανταμοιβών και προνομίων

Κατανοούμε πλήρως τη σημασία της ισορροπίας μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής και γι’ αυτό το λόγο επιδιώκουμε να παρέχουμε ευέλικτα ωράρια εργασίας, που επιτρέπουν στους υπαλλήλους μας να διαθέτουν χρόνο για να κάνουν όσα αγαπάνε.

Αίτηση Εργασίας

Συμπλήρωσε παρακάτω την ηλεκτρονική αίτηση εργασίας που σε ενδιαφέρει και
εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου.

Αποχωρείς από την ιστοσελίδα ΜcDonalds.gr

Για να παραγγείλετε πατήστε
«Συνέχεια στο efood» ή «Συνέχεια στη Wolt».

Αποχωρείς από το ΜcDonalds.gr για να μεταβείς προς άλλο δικτυακό τόπο, οι οποίος βρίσκεται υπό την ευθύνη τρίτων. Παρακαλούμε ενημερώσου προηγουμένως σχετικά με την Πολιτική Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής, την Πολιτική Προσβασιμότητας καθώς και τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας του εκάστοτε τρίτου.