ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΣΑΣ;

Στη McDonald’s™ δεσμευόμαστε να αναζητήσουμε βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις αντί για τα πλαστικά καλαμάκια και να συμβάλλουμε στη μείωση της χρήσης τους όσο περισσότερο μπορούμε.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ.

Τα αναψυκτικά μας θα σερβίρονται χωρίς καλαμάκι, εκτός αν οι πελάτες μας το ζητήσουν. Άλλα ροφήματα, όπως τα Milkshakes και οι κρύοι καφέδες, θα συνεχίσουν να προσφέρονται με καλαμάκι.

Η ενέργειά μας αυτή είναι μέρος της δέσμευσης της McDonald’s™ για τη βελτίωση της βιωσιμότητας όλων των συσκευασιών της.
Ο στόχος μας είναι, μέχρι το 2025, όλες οι συσκευασίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας να προέρχονται από 100% ανανεώσιμες, ανακυκλωμένες ή πιστοποιημένες πηγές, καθώς και να ανακυκλώνονται στο 100% των εστιατοριίων McDonald’s™ παγκοσμίως.

Αποχωρείς από την ιστοσελίδα ΜcDonalds.gr

Για να παραγγείλετε πατήστε
«Συνέχεια στο efood» ή «Συνέχεια στη Wolt».

Αποχωρείς από το ΜcDonalds.gr για να μεταβείς προς άλλο δικτυακό τόπο, οι οποίος βρίσκεται υπό την ευθύνη τρίτων. Παρακαλούμε ενημερώσου προηγουμένως σχετικά με την Πολιτική Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής, την Πολιτική Προσβασιμότητας καθώς και τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας του εκάστοτε τρίτου.