Όροι Διαγωνισμού “Maestro Voice Challenge”

 1. Ο διαγωνισμός “Maestro Voice Challenge” (εφεξής «ο Διαγωνισμός») διοργανώνεται από την εταιρεία με την επωνυμία «PREMIER CAPITAL ΕΛΛΑΣ ΑΕ- ΙΔΡΥΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ» (εφεξής «η McDonald’s Greece»), η οποία εδρεύει στην Αγία Παρασκευή Αττικής (Παναγούλη 59), με τεχνικό ανάδοχο την «DDB ΑΕ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ», η οποία εδρεύει στoν Γέρακα Αττικής (Καστοριάς 4 & Μεσσηνίας), μέσα στo πλαίσιo προώθησης και προβολής των προϊόντων και υπηρεσιών της McDonald’s Greece.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους. Για τους ανήλικους που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος αλλά όχι το 18ο έτος τεκμαίρεται ότι συμμετέχουν έχοντας λάβει την προηγούμενη συναίνεση των ασκούντων τη γονική μέριμνα προσώπων. Σε περίπτωση ρητής άρνησης των ασκούντων τη γονική μέριμνα προσώπων να λάβει κάποιος ανήλικος μέρος στο Διαγωνισμό, θα επέρχεται ακύρωση της συμμετοχής του. Αποκλείονται από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στις PREMIER CAPITAL ΕΛΛΑΣ ΑΕ, DDB ΑΕ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και TEMPO OMD HELLAS AE καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους μέχρι β’ βαθμού εξ αίματος και εξ αγχιστείας. H συμμετοχή είναι αυστηρά προσωπική και δεν δύναται να μεταβιβαστεί.
 3. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην ηλεκτρονική σελίδα στη διεύθυνση www.mcdonalds.gr/maestro από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12:00 μ. (το μεσημέρι) έως την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 μ. (το μεσημέρι). Συμμετοχές πριν ή μετά το χρονικό αυτό διάστημα δεν λαμβάνονται υπόψη.
 4. Διευκρινίζεται ότι η συμμετοχή στο Διαγωνισμό πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερόμενων στο διαδίκτυο (Internet) με δικά τους τεχνικά μέσα. Η McDonald’s Greece δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου (websites) ή την παροχή σχετικών διευκολύνσεων προς οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο. Συνεπώς δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημίες ή απώλειες που προκαλούνται από λάθη, καθυστερήσεις ή διακοπές στη μετάδοση, δυσλειτουργίες του τεχνικού εξοπλισμού και των υπηρεσιών, εσφαλμένο περιεχόμενο, την απώλεια ή διαγραφή δεδομένων, ιούς, κλπ. κατά τη διάρκεια της συμμετοχής στο Διαγωνισμό ή κατά την διαδικασία της ενημέρωσης των νικητών.
 5. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να επισκεφτούν την ηλεκτρονική σελίδα στη διεύθυνση www.mcdonalds.gr/maestro και να πατήσουν το κουμπί «ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ», να συμπληρώσουν στη φόρμα που θα εμφανιστεί το ονοματεπώνυμό τους και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση/e-mail (όπου θα ζητηθεί η εισαγωγή της για δεύτερη φορά ως επιβεβαίωση) και το τηλέφωνο επικοινωνίας και πατώντας το κουμπί «ΥΠΟΒΟΛΗ» να τα στείλουν στην McDonald’s Greece, αφού προηγουμένως έχουν διαβάσει τους όρους του Διαγωνισμού και τους έχουν αποδεχθεί επιλέγοντας την σχετική ένδειξη που εμφανίζεται στο ειδικό πεδίο. Στη συνέχεια, στη σελίδα που θα ανοίξει, όσοι το επιθυμούν μπορούν να παίξουν το παιχνίδι “Maestro Voice Challenge”, πατώντας το κουμπί «ΠΑΙΞΕ ΤΩΡΑ». Σκοπός του παιχνιδιού είναι να ολοκληρώσουν οι παίκτες τις 3 διαθέσιμες πίστες. Για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την φωνή τους, η οποία ενεργοποιεί το avatar (την φιγούρα) να πηδήξει, αποφεύγοντας τα κενά ανάμεσα στις soundwave πλατφόρμες και να πιάσουν τα αιωρούμενα Maestro Burgers. Όσο πιο δυνατά φωνάζουν τόσο πιο ψηλά θα φτάνει το avatar. Διευκρινίζεται ότι δεν είναι υποχρεωτικό να παίξει κάποιος το παιχνίδι για να λάβει μέρος έγκυρα στο Διαγωνισμό και να συμμετέχει στην κλήρωση των δώρων, αλλά αρκεί η υποβολή των στοιχείων του, όπως παραπάνω περιγράφεται. Τέλος, δεν επηρεάζει τη συμμετοχή στην κλήρωση το πόσες φορές παίξει κάποιος ή σε ποιο επίπεδο του παιχνιδιού καταφέρει να φτάσει, σε κάθε περίπτωση δηλαδή θα συμμετέχει στην κλήρωση των δώρων μόνο μία (1) φορά.
 6. Μετά την λήξη του Διαγωνισμού και συγκεκριμένα την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12:00 μ. θα λάβει χώρα η ηλεκτρονική κλήρωση με την χρήση λογισμικού αυτόματης και τυχαίας επιλογής νικητών στα γραφεία της DDB ΑΕ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, στον Γέρακα Αττικής (Καστοριάς 4 & Μεσσηνίας).Η κλήρωση θα αναδείξει χίλιους (1.000) νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν από ένα (1) McMenu. Το κάθε McMenu θα αποτελείται είτε από ένα (1) Maestro Burger Symphonic Beef, είτε από ένα (1) Maestro Burger Lyric Chicken σε συνδυασμό με μία (1) μερίδα τηγανητές πατάτες (μεσαίου μεγέθους) ή πατάτες deluxe ή side salad και ένα (1) αναψυκτικό 400ml.

  Τα ονόματα των νικητών των κληρώσεων θα αναρτηθούν/ανακοινωθούν στην ηλεκτρονική σελίδα www.mcdonalds.gr/maestro την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου.

  Στους νικητές θα σταλεί από την McDonald’s Greece, σε ηλεκτρονική μορφή και ειδικότερα μέσω e-mail, ένα κουπόνι (επί του οποίου θα αναγράφεται ένας μοναδικός κωδικός) το οποίο θα πρέπει να προσκομίσουν (εκτυπωμένο) ή να επιδείξουν από το κινητό τους ή από άλλη συσκευή (π.χ. tablet) κατά την παραλαβή του δώρου. Κατά την παραλαβή του δώρου ή σε οποιοδήποτε προηγούμενο στάδιο της διαδικασίας ενδέχεται να ζητηθεί η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριου ή άλλου επίσημου εγγράφου με σκοπό την διασφάλιση της σχετικής διαδικασίας. Η ημερομηνία λήξης του κουπονιού θα αναγράφεται πάνω στο κουπόνι και οι νικητές θα πρέπει μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία και μόνο να το εμφανίσουν σε ένα από τα παρακάτω συμμετέχοντα εστιατόρια McDonald’s: Ιερά οδός: Ιερά οδός 339, Άλιμος: Λαμίας και Τεγέας, Βάρη: Λ. Ευελπίδων 132 & Κεφαλληνίας, Βριλήσσια: Λ. Πεντέλης 80, Γλυφάδα: Λ. Ποσειδώνος & Β. Κατράκη 1, Ίλιον: Ιλίου 36, Π. Φάληρο: Ελ. Βενιζέλου 190, Σύνταγμα: Ερμού 2, Χαλάνδρι: Εθνικής Αντιστάσεως 36, Smart Park: Ε.Πουλάκη- Σπάτα, Αγ. Ι. Ρέντη: Λ. Θηβών 226 & Παρνασσού, Κέρκυρα: Καποδιστρίου 44, Ηράκλειο Κρήτης: Εθνικής Αντιστάσεως 139 & Ικάρου, Ρόδος: Γρ.Λαμπράκη 50 & Θέμελη, Πολυδένδρι: 31o χλμ Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Πολυδένδρι- Καπανδρίτι, Λεωφ.Μεσογείων: Λεωφ. Μεσογείων 343 & Ίριδος , Λάρισα : Παλαιά Εθνικής οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης 37,   Οne Salonica Outlet Mall: Κώττα Ρούλια 10, Καλαμαριά: Εθνικής Αντιστάσεως 159. Οι νικητές θα έχουν λάβει τα κουπόνια τους μέχρι την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019.
 7. Διευκρινίζεται ότι η McDonald’s Greece απαλλάσσεται από την υποχρέωση παράδοσης των δώρων σε περιπτώσεις μη τήρησης των όρων του Διαγωνισμού ή/και εφόσον υφίστανται υπόνοιες σχετικά με την μη τήρηση των όρων του Διαγωνισμού και γενικά διατηρεί το δικαίωμα και την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούνται οι όροι του παρόντος. Ειδικότερα, αν οποιοσδήποτε από τους νικητές αρνηθεί το δώρο ή αδρανήσει ή παρέλθει άπρακτη η άνω ημερομηνία (10.12) ή δεν εμφανισθεί σε κάποιο από τα συμμετέχοντα εστιατόρια για να παραλάβει το δώρο μέχρι την ημερομηνία λήξης του κουπονιού για τα McMenu, ή αν δεν είναι ακριβή/σωστά/αληθή όλα τα στοιχεία που δηλώνει, το δώρο απόλλυται για αυτόν αυτόματα και οριστικά και η McDonald’s Greece δικαιούται να το διαθέσει κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια χωρίς να φέρει καμία ευθύνη σχετικά.
 8. Τα δώρα, είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλα ή η εξαργύρωσή τους, δεν είναι δυνατή η μετάθεση/αλλαγή των ημερομηνιών που ρητά ορίζονται παραπάνω και απαγορεύεται η παραχώρησή τους από τον νικητή σε οποιονδήποτε τρίτο.
 9. Η McDonald’s Greece διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει ή να μειώσει τη χρονική διάρκειά του για οποιοδήποτε λόγο ή ακόμα και να ακυρώσει ή να τερματίσει το Διαγωνισμό, μετά από ενημέρωση του κοινού στην ηλεκτρονική σελίδα στη διεύθυνση www.mcdonalds.gr/maestro ή/και με άλλο πρόσφορο -κατά την εύλογη κρίση της- τρόπο.
 10. Οι παρόντες όροι συμμετοχής βρίσκονται δημοσιευμένοι στην διεύθυνση www.mcdonalds.gr/maestro. Η σχέση που δημιουργείται ανάμεσα στους συμμετέχοντες και στην McDonald’s Greece διέπεται από το Ελληνικό δίκαιο και τυχόν διαφωνίες ή διενέξεις θα υπάγονται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων των Αθηνών.
 11. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό ή/και στην κλήρωση συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής στο σύνολό τους, την παροχή της απαιτούμενης συναίνεσης, καθώς και τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της McDonald’s Greece.
 12. Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, η McDonald’s Greece θα τηρήσει αρχείο και θα συλλέξει απλά προσωπικά δεδομένα για τον σκοπό πραγματοποίησης του παρόντος Διαγωνισμού. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από την McDonald’s Greece θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για τον σκοπό της διενέργειας του Διαγωνισμού, σύμφωνα με τους παρόντες όρους περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: Προσωπικά Δεδομένα των συμμετεχόντων: (α) όνομα, (β) επώνυμο, (γ) ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (email), (δ) αριθμός τηλεφώνου (σταθερού ή/και κινητού). Προσωπικά Δεδομένα των νικητών: (α) όνομα, (β) επώνυμο, (γ) ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (email), (δ) αριθμός τηλεφώνου (σταθερού ή/και κινητού) ή (ε) άλλα στοιχεία που εμπεριέχονται στα έγγραφα ταυτοπροσωπίας που δύνανται να υποδεικνύονται από την McDonald’s Greece προς τους σκοπούς επιβεβαίωσης της ταυτοπροσωπίας των νικητών για την παραλαβή των δώρων, (στ) οποιοδήποτε άλλο προσωπικό στοιχείο τεθεί οικειοθελώς υπόψη της McDonald’s Greece από τους ίδιους τους νικητές σε ενδεχομένη επικοινωνία τους με την McDonald’s Greece, συναφούς με τον παρόντα σκοπό επεξεργασίας.

  Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων και των νικητών βασίζεται στην συγκατάθεσή τους, την οποία μπορούν να ανακαλέσουν ανά πάσα στιγμή ελεύθερα αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση [email protected]. Σε περίπτωση ανάκλησης της συγκατάθεσης, η McDonald’s Greece δεν θα είναι σε θέση να επεξεργαστεί την συμμετοχή των ως άνω στο Διαγωνισμό και συνεπώς η συμμετοχή τους θα ακυρώνεται. Τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσης εκ μέρους των συμμετεχόντων ή/και των νικητών δεν θίγει την νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση.Αποδέκτες των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων και των νικητών θα είναι κατ’ αρχήν μόνο οι αρμοδίως εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι της McDonald’s Greece που είναι επιφορτισμένοι με καθήκοντα για τη διεξαγωγή του παρόντος Διαγωνισμού. Επιπλέον, στο πλαίσιο της επεξεργασίας αυτής και για τις ανάγκες της υλοποίησης του Διαγωνισμού, η McDonald’s Greece μπορεί να αξιοποιήσει υπηρεσίες τρίτων μερών, στα οποία ενδέχεται να κοινοποιηθούν τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων και των νικητών, όπως, ενδεικτικά, η διαφημιστική εταιρεία με την οποία συνεργάζεται για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού (DDB ΑΕ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ), εταιρείες παροχής υπηρεσιών πληροφορικής ή/και εταιρίες ταχυμεταφοράς (για τα στοιχεία των νικητών) και τα οποία θα επεξεργαστούν για λογαριασμό της McDonald’s Greece ως εκτελών την επεξεργασία κατ’ εντολή και για λογαριασμό της McDonald’s Greece για τους άνω σκοπούς και σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες από αυτή οδηγίες.

  Κατ’ εξαίρεση η McDonald’s Greece δύναται να γνωστοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων και των νικητών σε τρίτους, συμπεριλαμβανομένων των αρμόδιων αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών, μόνο εφόσον υφίσταται εκ του νόμου σχετική υποχρέωση προς αυτό ή υποχρεωθεί δυνάμει απόφασης/παραγγελίας δικαστικής, εισαγγελικής ή άλλης δημόσιας αρχής.Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων και των νικητών θα παραμένουν και θα αποθηκεύονται σε ασφαλείς διακομιστές εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) και δεν θα διαβιβάζονται σε προορισμούς εκτός της Ε.Ε.Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων και των νικητών θα τηρηθούν για όσο χρονικό διάστημα είναι απολύτως αναγκαίο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού και θα καταστρέφονται εντός τριών (3) μηνών μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού.

  Οι συμμετέχοντες και οι νικητές έχουν το δικαίωμα πρόσβασης, δηλ. κατόπιν αιτήματός τους αφενός να ενημερωθούν για το κατά πόσο ή όχι τα προσωπικά τους δεδομένα υφίστανται επεξεργασία και αφετέρου να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων τους από την McDonald’s Greece. Επιπλέον, έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την διόρθωση των ανακριβών προσωπικών τους δεδομένων. Επίσης, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, έχουν το δικαίωμα διαγραφής, το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, το δικαίωμα φορητότητας και το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία. Τέλος, οι συμμετέχοντες και οι νικητές έχουν το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) εφόσον κρίνουν ότι η επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων αντίκειται στην ισχύουσα νομοθεσία.

  Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων, τα ανωτέρω δικαιώματά τους καθώς και για την άσκηση αυτών, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής τους, οι συμμετέχοντες και οι νικητές μπορούν να απευθύνονται εγγράφως στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) της McDonald’s Greece, αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected].

  Για τις ανάγκες της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων Υπεύθυνος Επεξεργασίας ορίζεται η Εταιρεία με την επωνυμία «PREMIER CAPITAL ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-Ίδρυση, Εκμετάλλευση και Λειτουργία Εστιατορίων», με έδρα επί της οδού Αλ. Παναγούλη, αριθμ. 59, Τ.Κ. 15343, Αγία Παρασκευή Αττικής, Ελλάδα.


Όροι & Προϋποθέσεις  |   Οδηγίες Παιχνιδιού  |   Δώρα  |   Επικοινωνία