Αγαπητοί καταναλωτές, η McDonald’s Greece εφιστά την προσοχή σας για διαδικτυακή απάτη στα social media που διαφημίζει δήθεν προσφορές με παράνομη χρήση του brand McDonald’s™.
 

 

Σας ενημερώνουμε ότι η McDonald’s™ Greece δεν έχει καμία σχέση με τις σελίδες αυτές και σας καλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με απόπειρες υποκλοπής προσωπικών στοιχείων και πιστωτικών καρτών και αν χρειαστεί να απευθυνθείτε στις αρμόδιες αρχές.
 
Οι επίσημοι λογαριασμοί της McDonald’s™ Greece στα social media είναι μόνο οι παρακάτω: 
Facebook: https://www.facebook.com/mcdonalds.restaurants.gr
Instagram: https://www.instagram.com/mcdonaldsgreece/
YouTube: http://www.youtube.com/@mcdonaldsgreece6193
Και το McDonald’s™ App: https://mcdonalds.gr/mcdonalds-app/
 
Τέλος θα θέλαμε σας υπενθυμίσουμε ότι αγορές προϊόντων της McDonald’s™ Greece μπορούν να γίνουν μόνο στα εστιατόρια μας, μέσω της εφαρμογής (McDonald’s™ App) και μέσω της υπηρεσίας McDelivery™ σε συνεργασία με την efood (https://www.e-food.gr/delivery/menu/mcdonald-s) και την Wolt (https://wolt.com/el/grc)

Αποχωρείς από την ιστοσελίδα ΜcDonalds.gr

Για να παραγγείλετε πατήστε
«Συνέχεια στο efood» ή «Συνέχεια στη Wolt».

Αποχωρείς από το ΜcDonalds.gr για να μεταβείς προς άλλο δικτυακό τόπο, οι οποίος βρίσκεται υπό την ευθύνη τρίτων. Παρακαλούμε ενημερώσου προηγουμένως σχετικά με την Πολιτική Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής, την Πολιτική Προσβασιμότητας καθώς και τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας του εκάστοτε τρίτου.