Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που θέλουμε να μοιραστούμε την αγάπη μας. Η McDonald’s, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, πραγματοποιεί δράσεις που προάγουν την αλληλεγγύη και την προσφορά.

Φέτος τα Χριστούγεννα, θελήσαμε να κάνουμε τη γιορτινή περίοδο λίγο πιο ουσιαστική, δίνοντας χαρά στα παιδιά που ζουν στο Λύρειο Ίδρυμα της Νέας Μάκρης. Έτσι, συγκεντρώσαμε κρυφά τα γράμματά τους προς τον Άγιο Βασίλη και εξασφαλίσαμε ότι όλα τα παιδιά του Ιδρύματος θα βρουν το δώρο που ζήτησαν κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μάθε περισσότερα για το Ίδρυμα και πώς μπορείς να βοηθήσεις κάνοντας κλικ εδώ 

Feel good joyful moments

Το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα “Οι Άγιοι Ανάργυροι” “Ορθόδοξο Χωριό” ιδρύθηκε το 1967 από Μοναχές. Σκοπός του Ιδρύματος είναι η δωρεάν ανατροφή, μόρφωση και περίθαλψη για παιδιά που χρήζουν οικογενειακής φροντίδας καθώς οι γονείς τους είτε δεν ζουν πια, είτε αντιμετωπίζουν μεγάλα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα. Το Ίδρυμα αποτελεί το σπίτι των παιδιών αυτών μέχρι να ενηλικιωθούν, να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους ή να παντρευτούν. Δυστυχώς, το Ίδρυμα υπέστη σοβαρές ζημιές το 2018 από τη μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι.