Προστάτευσε τον λογαριασμό σου ενεργοποιώντας τον Έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων!
Έτσι, θα μπορείς να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς την εφαρμογή McDonald’s χωρίς τον κίνδυνο να χάσεις τον λογαριασμό σου.

Τι είναι ο Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων;

Πέρα από τον κωδικό πρόσβασης, θα εισάγουμε έναν επιπλέον παράγοντα προστασίας για τους χρήστες μας, προκειμένου να προστατέψουμε αποτελεσματικότερα τα δεδομένα τους.

Ο δεύτερος παράγοντας για να προστατέψεις τον λογαριασμό σου θα είναι μέσω του email σου, το οποίο θα πρέπει να επαληθεύσεις προκειμένου να συνεχίσεις να απολαμβάνεις τις υπηρεσίες και τις προσφορές της εφαρμογής ΜcDonald’s.

Πώς ενεργοποιώ τον Έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στον λογαριασμό μου;

Είναι εύκολο – ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες!

1

2

3

4

Είναι υποχρεωτικό να ενεργοποιήσω τον
Έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων;

Ναι και όχι. Κατανοούμε ότι αυτές οι διαδικασίες είναι κάπως άβολες κάποιες φορές, γι’ αυτό και θα μπορείς να απολαμβάνεις τις λαχταριστές προσφορές και τις υπηρεσίες της εφαρμογής μας χωρίς να ενεργοποιήσεις τον Έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων μέχρι τις 1.11.2020.
Μετά, θα αποτελεί υποχρεωτικό βήμα για όλους τους χρήστες μας και αν δεν τον ενεργοποιήσεις, δεν θα μπορείς πλέον να χρησιμοποιείς τον λογαριασμό σου.

Ευχαριστούμε όσους έχουν ήδη κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες για να σιγουρευτούν ότι ο λογαριασμός τους είναι ασφαλής!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πολιτικές προστασίας μας, παρακαλούμε διάβασε την “Πολιτική Απορρήτου” της εφαρμογής McDonald’s στον παρακάτω σύνδεσμο!

Πάτα εδώ!

Αποχωρείς από την ιστοσελίδα ΜcDonalds.gr

Για να παραγγείλετε πατήστε
«Συνέχεια στο efood» ή «Συνέχεια στη Wolt».

Αποχωρείς από το ΜcDonalds.gr για να μεταβείς προς άλλο δικτυακό τόπο, οι οποίος βρίσκεται υπό την ευθύνη τρίτων. Παρακαλούμε ενημερώσου προηγουμένως σχετικά με την Πολιτική Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής, την Πολιτική Προσβασιμότητας καθώς και τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας του εκάστοτε τρίτου.